news

Eksamensprojekt - fra idé til produkt

January 20, 2017 Emma Josefine Rohde

I mit forrige blog indlæg kunne man se billeder fra min designproces samt idéer til forskellige beklædningsdesigns fra mit eksamensprojekt. Følgende billeder viser bl.a. start processen i min udvikling af mit endelige design.  Jeg har designet en nederdel med en enkelt bukseben. Først bliver mit endelige design syet op i stoffet stout, (stout er et materiale, som man altid syer sine designs op, i før man syer det op i det endelige materiale. På den måde kan man rette og tilpasse så meget man vil, uden at tænke over at stoffet ikke må gå i stykker). I næste blog indlæg kan man se billeder af mit endelige design. 

arbejdstegning

Jeg prøver her noget silkepapir på min gine, for at få en fornemmelse af propertionerne. 
Efterlad en kommentar